Cleanport d.o.o.
Tomažičeva 4 A
6310 IZOLA
Slovenija

Phones
Jure: 040 242424
Boris: 040 514 442
+386 5 640 52 01

Fax
+386 5 640 52 02

E-mail
cleanport@siol.net

ENGLISH  VERSION


PONUDBA

NAJEM PLOVIL
Pri nas lahko tudi samo za en dan najamete naslednje tipe plovil:
Jadrnica J/24
dolžina 7,32 m
posadka 2 - 5
vsa jadralna oprema
izvenkrmni motor
(8 jadrnic)

Jadrnica FAREAST 28R
dolžina 9,07 m
posadka 3 - 7
vsa jadralna oprema
izvenkrmni motor
(6 jadrnic)

Jadrnica TOD 33
dolžina 9,99m
posadka 4 - 9
vsa jadralna oprema
izven krmni motor
(4 jadrnice)

Jadrnice tipov J/24, FAREAST 28R in TOD 33lahko najamete tako za rekreacijsko jadranje, kot tudi za treninge ali nastope na regatah.

cenik

 

ORGANIZACIJA REGAT

Za večje ali manjše skupine organiziramo eno ali več dnevna tekmovalna jadranja na naših jadrnicah J-24 ali TOD v slovenskem morju (lahko tudi z lastnimi jadrnicami). Naša ponudba je v največji možni meri prilagodljiva željam naročnika in lahko obsega različne nivoje organizacije tako na morju, kot na kopnem. Manj izkušenim jadralcem z veseljem priskrbimo naše krmarje.

cenik

 

PROIZVODNJA PLOVIL

Podjetje Cleanport je nosilec projekta proizvodnje moderne, tekmovalne jadrnice dolžine desetih metrov, pod imenom The One Design 33.

Jadrnico je narisal vrhunski slovenski navtični arhitekt Andrej Justin, proivodnja pa poteka v podjetju Oceantec d.o.o. na Jesenicah.

Več o jadrnici The One Design 33 ....

 

ŠOLA JADRANJA
Praktični tečaji jadranja, ki jih prirejamo so namenjeni vsem, ki si želijo znanja s področja jadranja. Izbirate lahko med časovno krajšimi ali daljšimi tečaji in različnimi zahtevnostnimi stopnjami (osnovni, nadaljevalni, regatni tečaj ), ki jih prilagodimo vašem predznanju in zahtevnosti. Ponudimo vam lahko tudi inštruktorje, ki vas jadralskih veščin naučijo na vašem plovilu.

 

OSTALE STORITVE
Lastnikom plovil nudimo storitve čiščenja, letnega vzdrževanja in manjših popravil v Izoli, kot tudi svetovanja v zvezi z jadralno opremo in nastavitvami opreme na jadrnicah.

 

 


NAŠE STRANI


SPONZORJI